The Movement Academy

The movement academy

Over ons

The Movement Academy is ontstaan vanuit de passie voor bewegen. Zo hebben Kasper en Jasper elkaar ook ontmoet op de sportclub, en geloven zij dat bewegen heel veel goede dingen in het leven voortbrengt. Nu verspreiden zij hun energie en inspireren zij op dagelijkse basis jonge kinderen om lekker in beweging te komen. 

Play Video

Onze missie en visie

The Movement Academy gelooft in het potentieel van elk individu.

Een persoon kan soms vast zitten, ontwikkeling spannend vinden of laag in zelfvertrouwen zitten. Vaak zit dit het groeiproces in de weg en ontstaat er een barrière. Door te sporten of bewegen leert een persoon uit zijn hoofd te kruipen en over te stappen op actie. Het brein reageert hierop: neuronen vuren en een goed gevoel ontstaat! Daarom geloven wij dat beweging dé sleutel is tot het stimuleren van individueel potentieel.

  • Missie

    Het is onze missie om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met ons concept en hen een leerervaring mee te geven waar zij hun leven lang nog wat aan hebben! Daarbij dragen wij graag bij aan het versterken van het individu van elk kind dat wij les mogen geven.

  • Visie

    Plezier is in onze ogen de basis van het kinderlijk leerproces en waar een positieve sportervaring ontstaat. In onze aanpak focussen wij op positieve bekrachtiging en oefeningen op maat voor elk niveau! Zo werken we met elk kind toe naar een uitdaging en een succeservaring in de les.

  • Kernwaarde

    In de les draait het bij ons om het samen zijn en het maken van plezier! We bekrachtigen positieve sociale omgangsnormen en gaan met respect met elkaar om. We zetten door en zien het leerproces als een dynamisch en groeiend proces. Zo leren we van elkaar en van de fouten die we maken!

Company Team

Ons team

Wij hebben een jong team vol met energie en passie voor freerunning!

Kasper de Visser

Kasper de Visser

Toegepast psycholoog en Mede-eigenaar
Als gedragsspecialist heb ik een scherp oog voor menselijk gedrag! Daarnaast heb ik een passie voor groei & ontwikkeling, vooral binnen het kinderlijk leerproces. Middels de methodieken van TMA zie ik het als mijn missie om het leerproces van de kinderen te stimuleren en een plezierige leerervaring te creëren!
Jasper Nagtegaal

Jasper Nagtegaal

Vakdocent Lichamelijke Opvoeding en Mede-eigenaar
Met veel plezier ben ik al enkele jaren actief als gymdocent in het basisonderwijs. Ik vind het gaaf om kinderen in een veilige maar toch uitdagende setting nieuwe dingen te leren waarvan ze zelf nog niet gedacht hadden dit te kunnen. Het enthousiasme van een kind en de natuurlijke drang om te bewegen heeft mij altijd erg aangesproken en in mijn rol als docent wil ik dit dan ook altijd graag bekrachtigen

Contact

Een Snelle Vraag

Heb je een vraag over onze methodieken?

Contact Ons

Heb je een specifieke vraag of kom je om een andere reden graag met ons in contact? Hier vind je onze contactgegevens. 

E-mail adres

info@themovementacademy.nl

Telefoonnummer

+31 (06) 398 245 06

KvK adres

Von Kleistlaan 17-3
3533BB, Utrecht
Nederland