The Movement Academy

Move - 2 - Improve

3-Daagse Freerunning Cursus

Met een uitdaging voor ieder niveau en een succeservaring voor ieder kind werken wij toe naar een spong in de ontwikkeling! Middels unieke materialen  en professionele begeleiding bieden wij een traject op maat.

Grenzen Verleggen

Kinderen worden aangemoedigd om hun fysieke grenzen te verkennen en te verleggen door middel van bewegingen zoals springen, klimmen, en zwaaien.

Angsten Overwinnen

Freerunning helpt kinderen om hun angst voor hoogtes of het uitvoeren van nieuwe bewegingen te overwinnen door geleidelijke blootstelling en positieve versterking.

Zelfvertrouwen verhogen

Naarmate kinderen vaardiger worden in freerunning, groeit hun zelfvertrouwen. Ze leren dat ze met oefening en doorzettingsvermogen complexe en uitdagende bewegingen kunnen meesteren.

The movement academy

Mentaal weerbare groepen in 2024

Merk je ongewenst sociaal gedrag op? Missen veel kinderen de verbinding met elkaar? Of, zoeken jullie een sportieve activiteit wat goed is voor de ontwikkeling van de kinderen? Veel scholen bieden hun leerlingen graag net wat meer, vooral als die behoefte er is. Met de cursus freerunning zetten wij de populaire sport in om de groepsdynamiek positief te beïnvloeden en werken met de kinderen aan hun zelfvertrouwen.

Per dag staat een thema centraal en werken we aan specifieke doelstellingen. De focus ligt altijd op plezier, omdat dit de basis is voor het kinderlijk leerproces! Met simpele kaders binnen verschillende onderdelen is er autonomie en vrijheid. Deelnemers oefenen een tal aan trucjes waarbij zij hun grenzen verleggen en angsten overwinnen. Ieder kind wordt op zijn/haar eigen niveau uitgedaagd en zo we werken toe naar een eigen succeservaring. 

Wat wij doen

Hoe ziet de 3-Daagse Freerunning Cursus er uit?

Move 2 Improve

Dag 1

de Succeservaring

Ieder kind verdient een succeservaring. Ons programma biedt een reeks activiteiten die ontworpen zijn om kinderen een positieve sportervaring mee te geven en om succes te ervaren in een ondersteunende groepsdynamiek.

Dag 2

Grenzen Verleggen

Uitdaging als groeikans. Wij moedigen kinderen aan om hun comfortzone uit te breiden en hun eigen grenzen te verkennen met behulp van gerichte activiteiten.

Dag 3

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen als basis voor ontwikkeling. Onze aanpak richt zich op het bouwen van zelfvertrouwen door middel van activiteiten die kinderen leren vertrouwen op hun eigen kunnen.

Bij 3+ dagen

Gepersonaliseerd traject

Elk kind is uniek, elke leerweg ook. Ons gepersonaliseerde traject zorgt ervoor dat elk kind op zijn eigen tempo en manier kan groeien en leren.

Hoe organiseren we de cursus bij jouw op school?

Hieronder zijn de drie gemakkelijk stappen!

Stap 1 - Intake

Vul het intake formulier in

Stap 2 - Bellen

Telefonische intake (afstemmen invulling workshopreeks)

Stap 3 - Offerte

Wij sturen de definitieve offerte via email

The movement academy

Sfeer impressie filmpje

Play Video

Tarieven

Uurtarief €120,-
De freerunning cursussen zijn minimaal 3 dagen. De duur van de cursussen minimaal 40 en maximaal 90 minuten per groep
Materiaal kosten per dag €50,-
De kosten van het materiaal zijn voor het op & afbouwen, transport en gebruik van de materialen.
Reiskosten Variabel
Voor reistijd buiten de stad Utrecht is rekenen wij 50% van ons uurtarief
Scherptarief €100,- 120
Het scherptarief geldt wanneer er per dag 3 uur of langer achter elkaar lessen worden afgenomen

Wil je een 3-daagse freerunning cursus?

Vraag een gratis intake binnen 5 minuten aan!