The Movement Academy

Move 2 Improve

De leukste materialen op locatie!

Plezier voor ieder kind, op elk niveau en met de leukste materialen!

Archery Tag

Klik hier voor meer informatie

Bubbel Voetbal

Klik hier voor meer informatie

Onze materialen

Wat hebben wij?

Ervaar de senstatie met onze sportmaterialen die beschikbaar zijn voor verhuur! Of je nu een teambuildingevenement organiseert, een verjaardagsfeest viert of gewoon een leuke activiteit wilt voor een speciale gelegenheid, wij hebben alles wat je nodig hebt om je gasten te vermaken. Met onze professionele materialen wordt jouw evenement een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om je reservering te maken.

Airtrack

Klik hier voor meer informatie

Archery Tag

Klik hier voor meer informatie

Airbag

Klik hier voor meer informatie

Bubbel Voetbal

Klik hier voor meer informatie

airtrack freerunning

Airtrack

Een airtrack is een opblaasbaar en veerkrachtige mat die wordt gebruikt voor freerunning, acrobatiek, turnen en andere sportieve activiteiten. Het bestaat uit een grote met luchtgevulde mat welke het oppervlak een zachte en veerkrachtige landing biedt voor sprongen, flips en andere bewegingen. Airtracks zijn lichtgewicht, draagbaar en gemakkelijk op te zetten, waardoor ze ideaal zijn op iedere locatie. We hebben ze verkrijgbaar in verschillende maten:

  • 2.8m x 8m x 0.3 meter  75,- per dag
  • 4m x 6m x 0.3 meter    75,- per dag
  • 6m x 6m x 0.3 meter    100,- per dag


Generator (voor gebruik airtrack op buitenlocatie zonder stroom) = €20,-

Archery Tag

Archery Tag is een toffe combinatie van boogschieten en trefbal, hierbij zijn de deelnemers uitgerust met pijl en boog en een masker om in een veilig maar opwindende setting tegen elkaar te strijden. Spelers gebruiken speciale pijlen met zachte, opgevulde uiteinden en proberen elkaar uit te schakelen. Er zijn meerdere spelvormen beschikbaar met elementen van strategie, behendigheid en teamwork of puur en alleen target practise. Archery Tag is hierdoor een spannende activiteit voor groepen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Kosten: (inclusief maskers & targets)

12 bogen 80,- per dag

24  bogen 120,- per dag

Met docent; plus 50,- per uur

Airbag

Een airbag, is een opblaasbaar veiligheidsoppervlak dat wordt gebruikt als een landingszone voor atleten die sprongen, flips en tricks uitvoeren, waardoor ze zachte en gecontroleerde landingen kunnen maken, zelfs bij hoge snelheden en grote hoogtes. Airbags zijn ontworpen om schokken te absorberen en impactkrachten te verminderen. Ze bieden atleten de mogelijkheid om nieuwe tricks en manoeuvres te oefenen met vertrouwen, terwijl ze tegelijkertijd hun veiligheid waarborgen.

75,- euro per dag

Bubbel Voetbal

Bij bubbelvoetbal dragen de deelnemers grote opblaasbare ballen en spelen ze voetbal. Het doel van het spel blijft hetzelfde, maar de ballen zorgen voor hilarische botsingen en veel plezier. Het is perfect voor teambuilding, feestjes en evenementen.

20,- euro per bubbel (max 12 stuks)

Met docent; plus 50,- per uur

 

Heb je een simpele vraag?

Contact Ons

Heb je een specifieke vraag of kom je om een andere reden graag met ons in contact? Hier vind je onze contactgegevens. 

E-mail adres

info@themovementacademy.nl

Telefoonnummer

+31 (06) 398 245 06

KvK adres

Von Kleistlaan 17-3
3533BB, Utrecht
Nederland

Op zoek naar leuk materiaal?

Vraag een gratis offerte aan