The Movement Academy

Lesrooster & tarieven

Inschrijven seizoen '23 - '24

Eerst graag een proefles? Dat kan! Via de bovenstaande knop kom je in ons klantenportaal en kun je de proefles koppelen aan jouw account. Deze kan je vervolgens inzetten om een lesmoment aan te vragen! Je ontvangt direct een bevestiging in je mail en we zien jouw kind op het volgende lesmoment. 

Als jouw kind graag deelneemt aan de freerunning lessen (structureel of incidenteel), willen we jou vragen om een account te maken. Volgt de onderstaande stappen om voor jouw kind(eren) een plekje in de les te reserveren!

Stap 1: Maak een account aan via https://the-movement-academy.trainin.app. Je kunt hier gelijk de naam van jouw kind toevoegen. Producten en lessen komen altijd op naam van het kind te staan.

Als je een tweede kind hebt die je in wilt schrijven kun je deze later nog toevoegen in jouw profiel onder het kopje familieleden. Wil je gebruik maken van de broertjes en zusjes korting? Ga naar het kopje kortingen en kies de het korting product dat je wilt afrekenen. 

Stap 2: Bekijk de producten in onze shop en kies een product dat past bij jullie behoeften. Je koopt een product per kind, anders kun je hem/haar niet inschrijven voor een les. Reken het product af en ga naar stap 3. 

Stap 3: Bekijk de agenda en lesrooster. Hier kun je een keuze maken voor een lesmoment dat jullie schikt en hier een aanvraag voor doen. Wij keuren de aanvraag goed en voegen jouw kind toe aan de lessenreeks. Afhankelijk van het product schrijf jij jouw kind in voor een enkele les, 10 lessen of een half- of heel schooljaar.

Stap 4: Check via ‘home’ of het product zichtbaar is en of de boeking is gelukt – je ziet enkel het eerste lesmoment waar je de aanvraag voor hebt gedaan. Wij voegen jouw kind toe aan de lessenreeks. Wanneer dit is gebeurd krijg je hier bevestiging van.

Dit schooljaar bieden wij de volgende producten:

  • Move Enthousiast 1x per week (€38,5 per maand): dit abonnement verleent jouw kind toegang tot 1 les per week.
  • Move Fanatic 2x per week (€57,75 per maand): er geldt 50% korting op het volgen van een tweede les in de week!
  • Strippenkaart (€125,- voor 10 lessen): deze strippenkaart verleent toegang tot 10 lessen en is geldig voor een termijn van 4 maanden – ideaal voor kinderen die af en toe een lesje willen komen volgen óf binnen verschillende activiteiten willen deelnemen.

Wil jij gebruik maken van de korting(en)? Klik op het kopje hieronder met ‘kortingen’. Hier vind je de links naar de check-out pagina’s waar je de korting producten kunt afrekenen.

Ook dit schooljaar werken wij weer met een aantal kortingen. De welbekende broertjes en zusjes korting is beschikbaar, maar ook de frequentiekorting is nog van de partij. 

Wij hebben de korting alvast verwerkt in de prijs van het product en deze is niet te zien in de normale ‘shop’. De producten met korting zijn enkel aan te schaffen via een check-out link. Klik op de link voor het product met korting dat u wenst af te rekenen voor uw kind(eren).

Let op: voor broertjes en zusjes korting rekent u 1 product af per kind. Je moet dus 2x afrekenen.

U-Pas

Wilt u gebruik maken van uw U-Pas? Dat kan! Deelnemers in Utrecht kunnen hun volledige U-Pas tegoed besteden aan de contributie. Graag bij aanmelding even vermelden dat u graag gebruik maakt van de U-Pas. Stuur ons een mail met een foto van de U-Pas en vertel ons hoeveel budget we mogen afschrijven. Zo is sporten voor iedereen mogelijk!

Ik zie veel lessen staan op de planning maar is er geen week overzicht?

  • De standaard instellingen voor planning is in lijst weergaven. Je kunt ook kiezen voor agenda weergaven door op het raster icoon te drukken.

Mijn kind heeft nog niet de juiste leeftijd voor het lesmoment waarop we hem/haar willen aanmelden. Mag hij alsnog mee doen?

  • In overleg kunnen we altijd kijken of uw kind aansluiting vind bij een groep met een andere leeftijd. Dit moet altijd in overleg met de docent van het lesmoment afgestemd worden.

Mijn credits zijn op maar het seizoen is nog niet afgelopen. Wat kan ik nu het beste aanschaffen?

  • Uw kind heeft waarschijnlijk in de afgelopen weken meerdere keren per week meegedaan. Hierdoor zijn de credits sneller opgegaan. We kunnen hiervoor specifiek extra credits toevoegen tegen hetzelfde lestarief als de normale lesweken. Je hoeft dus geen duurdere rittenkaart aan te schaffen.

Waarom is de rittenkaart zoveel duurder dan de normale lessen?

  • We willen kinderen stimuleren om minimaal 1x per week deel nemen aan de freerunning les. Zo waarborgen we een optimaal leerproces met vaste lesmomenten. De rittenkaart biedt de mogelijkheid voor kinderen die niet structureel kunnen komen, om toch deel te nemen aan losse lessen. De vrijheid binnen dit product resulteert in een hogere prijs.

Ik snap niet hoe ik mijn tweede kind kan aanmelden?

  • Ga naar je profiel, klik daarna op familieleden, en voeg daar een familielid toe. Schaf voor dit lid ook een product aan en meld vervolgens het kind aan bij de les. Dit doe je door op de juiste naam te klikken wanneer je hem/haar aanmeldt. Zonder actief product gekoppeld aan dit familie lid is dit niet mogelijk.

Ik wil graag in 1x betalen ipv in termijnen bij het aanschaffen van een product.. kan dit?

  • Ja wij kunnen dit doen door je een factuur te sturen voor het totaal bedrag. Wanneer deze is betaald voegen wij handmatig een product toe aan het account. Stuur ons hiervoor wel even een bericht met de vraag.

Een les is vol maar ik wil mijn kind toch aanmelden, wat moet ik doen? 

  • We werken met wachtlijsten wanneer een les vol zit. Je kunt nog steeds aanvraag doen voor het lesmoment, daarmee krijg je een plekje op de wachtlijst. Als iemand de sessie annuleert, krijg je hiervan bericht en kan jouw kind het plekje opvullen.

Lesrooster '23 - '24

Hieronder vind je ons lesrooster voor het schooljaar ’23 – ’24. Is het seizoen al bezig en wil jij jouw kind tussentijds aanmelden, geen probleem! Volg de stappen die benoemd staan bij – inschrijven seizoen ’23 – ’24.