The Movement Academy

Een onvergetelijk kinderfeestje

Op locatie of gymzaal in de buurt, dé activiteit met plezier voor ieder kind!

Onze klanten waarderen ons met een 4,9/5
4.9/5

Een onvergetelijk kinderfeestje

Op locatie of gymzaal in de buurt, dé activiteit met plezier voor ieder kind!

Onze klanten waarderen ons met een 4,9/5
4.9/5
Tijdens een kinderfeestje pakken we flink uit! We nemen professioneel springkussen materiaal mee waar kinderen veilig op kunnen oefenen.

Wat kun je verwachten?

Wij brengen het verjaardagspartijtje op een locatie naar keuze. Met onze unieke materialen kunnen wij het partijtje verzorgen in het park bij jouw voor de deur. Of in de gymzaal bij jou in de buurt! Geef vooral duidelijk de wensen door, dat is de uitgangspositie. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag voor jouw kind! 

Boek hier een kinderfeestje!

Als u geïnteresseerd bent om bij ons een feestje te organiseren voor uw kind willen wij jou vriendelijk verzoeken om een tijd te reserveren via de onderstaande boekingsmodule. Met het boeken maak je een account aan en reserveer je (gratis) een uurtje in onze agenda (feestje mag langer duren natuurlijk).

Na de aanvraag ontvang je een mail met daarin een aantal vragen: het is handig om hier gelijk op te reageren en jullie wensen aan ons te communiceren. We vragen de volgende dingen:

  • Duur van het feestje
  • Gewenste locatie (naam gymzaal)
  • Naam en datum verjaardag van de jarige
  • Wensen invulling partijtje

Probeer jouw wensen z.s.m. na de boeking aan ons te mailen om eventuele vertraging en wijzigingen in onze beschikbaarheid te voorkomen. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op!

Kosten kinderfeestje

De kosten voor het kinderfeestje zijn 150 euro voor 1 uur, 190 euro voor anderhalf uur of 220 euro voor 2 uur. Hierin zitten alle kosten verwerkt: huur gymzaal, gebruik en transport materialen, uurtarief docent en de op- & afbouw. In het kinderfeestje kunnen maximaal 14 kinderen deelnemen.

 

Wat zeggen onze klanten?

sven & luuk

Ik heb echt het idee dat het mijn kinderen meer zelfvertrouwen geeft en dat ze zich beter bewust zijn van hun lijf en wat zij allemaal kunnen!

Moeder van Sven & Luuk

Ik vind het leuk dat jullie mij helpen dingen te leren. Twee jaar geleden vond ik veel kunstjes nog moeilijk en nu kan ik dat!

Elin