The Movement Academy

Een onvergetelijk kinderfeestje

Op locatie of gymzaal in de buurt. Dé activiteit met plezier voor ieder kind!

Onze klanten waarderen ons met een 4,9/5
4.8/5

Een onvergetelijk kinderfeestje

Op locatie of gymzaal in de buurt, dé activiteit met plezier voor ieder kind!

Onze klanten waarderen ons met een 4,9/5
4.9/5

Wat kun je verwachten?

Wij brengen het verjaardagspartijtje op een locatie naar keuze. Met onze unieke materialen kunnen wij het partijtje verzorgen in het park bij jouw voor de deur. Of in de gymzaal bij jou in de buurt! Geef vooral duidelijk de wensen door, dat is de uitgangspositie. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag voor jouw kind! 

Boek hier een kinderfeestje!

Als je geïnteresseerd bent om bij ons een feestje te organiseren voor jouw kind willen wij jou vriendelijk verzoeken om een tijd te reserveren via de onderstaande boekingsmodule. Met het boeken maak je een account aan en reserveer je (gratis) een uurtje in onze agenda (feestje mag langer duren natuurlijk).

Na de aanvraag ontvang je een mail met daarin een aantal vragen: het is handig om hier gelijk op te reageren en jullie wensen aan ons te communiceren. We vragen de volgende dingen:

  • Duur van het feestje
  • Gewenste locatie (naam gymzaal)
  • Wensen invulling partijtje

Probeer jouw wensen z.s.m. na de boeking aan ons te mailen om eventuele vertraging en wijzigingen in onze beschikbaarheid te voorkomen. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op!

Kosten kinderfeestje

De kosten voor het kinderfeestje zijn 150 euro voor 1 uur, 190 euro voor anderhalf uur of 220 euro voor 2 uur. Hierin zitten alle kosten verwerkt: huur gymzaal, gebruik en transport materialen, uurtarief docent en de op- & afbouw. Leden krijgen 10% korting!

Wat zeggen onze klanten?

in het park 2

Wij hebben een leuk, sportief kinderfeestje freerunning met 13 kids gehad bij the Movement Academy. De kinderen hebben zich heel goed vermaakt en werden uitgedaagd om hun sportieve grenzen te verkennen. In overleg werd er een gymzaal in de buurt gekozen en de communicatie vooraf was ook prettig. We kunnen het aanraden!

Lobke - Moeder van

De dag van zijn leven! Onze zoon heeft afgelopen weekend zijn freerun verjaardagsfeestje gehad. Het was FAN-TAS-TISCH! De kinderen waren lekker actief, hebben nieuwe dingen geleerd en Kasper (en assistent Colin 😉 had leuke oefeningen en spellen voor ze bedacht! Zowel de jongens als de meiden waren reuze enthousiast.

Kim - Moeder van