The Movement Academy

Wij stellen ons als organisatie graag beschikbaar voor cursussen freerunning, gymlessen en sportevenementen! Met scholen, stichtingen of andere organisaties maken wij graag kennis voor een mooie samenwerking met als doel om de vitaliteit, sociale competenties en zelfvertrouwen van de kinderen te verbeteren. Door onze kennis en ervaring zijn er vele mogelijkheden in de vorm van de samenwerking. Als vakdocenten komen wij graag met u in contact om een passend project vorm te geven!

De Freerunning Cursus

In een aantal lessen kunnen wij er voor zorgen dat kinderen nieuwe vaardigheden leren en ontdekken dat zij meer kunnen en durven dan gedacht. Bij freerunning lessen staat plezier bovenaan. Als docenten sturen wij het leerproces van de kinderen bij en geven wij concrete voorbeelden wat ze zouden kunnen doen. Natuurlijk werken wij ook aan specifieke vaardigheden, zo leren wij de kinderen bijvoorbeeld salto’s, zowel vooruit als achteruit en komen er verschillende manieren van wenden over een obstakel aanbod. Klik verder op de afbeelding voor meer informatie!

Huur ZZP en Materialen

Bent u op zoek naar een vakdocent voor een sportdag, cursus of ander sportevenement. Ook dat kan via The Movement Academy! Wij zijn namelijk ook beschikbaar om als ZZP’er per opdracht geboekt te worden. Ons team bestaat uit ervaren sportdocenten met goede trainingsvaardigheden en veel affiniteit voor lesgeven. Klik door op de afbeelding voor meer informatie!

Bent u op zoek naar professionele materialen voor op uw sportevenement, cursus of verjaardag? Wij bieden verschillende opblaasbare springmatten aan van hoge kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen? Klik door op de afbeelding voor meer informatie!

 

Natuurlijk werken wij ook aan specifieke vaardigheden, zo leren wij de kinderen bijvoorbeeld salto’s, zowel vooruit als achteruit en komen er verschillende manieren van wenden over een obstakel aanbod. Er zijn nog talloze andere bewegingen en trucjes en wij bieden op ieders niveau verschillende differentiaties. Onze cursus lessen duren vaak gemiddeld 60 minuten maar zijn ook aanpaspaar aan de gymlestijden van een school of naar wens van de organisatie en of stichting. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het onderstaande formulier.

Offerte aanvraag
Vul je e-mailadres in zodat we kunnen reageren.
Vul hier de stad of gemeente waar u wilt dat de opdracht plaats gaat vinden
Beschrijf hier of het gaat om een evenement, meerdaagse cursus of enkele les.
Beschrijf in het kort uw vraag of behoefte