The Movement Academy

Naschoolse Activiteit Freerunning

Freerunning is een ontzettend populaire vorm van sporten & bewegen bij de jeugd, ook al in de tijd dat wij nog kinderen waren. We zijn ontzettend blij dat wij acrobatische vaardigheden binnen het freerunnen al op jonge leeftijd mee hebben gekregen. Om die reden zijn wij gestart met de freerunning lessen: wij willen kinderen op jonge leeftijd uitdagen om deze controle te ervaren over hun lichaam.

Tijdens deze 1-uur durende les gaan kinderen aan de slag met verschillende onderdelen. Zij oefenen coole trucjes op de AirTracks, springen met mooie sprongen over kasten en obstakels heen en moeten een parkour afleggen. Elke week verandert de opzet en implementeren wij nieuwe elementen om de kids uit te dagen Vaak sluiten we af met een leuk eindspel waarna we met een rood gezichtje en een grote glimlach de les gezamenlijk afsluiten.

De freerunning lessen zijn van elk niveau! Met onze professionele materialen bieden wij voor elk kind een veilige omgeving om te oefenen en te ontwikkelen. Zo gaan wij samen met een kind op zoek naar succeservaringen: hoe meer succes een kind ervaart, hoe meer zelfvertrouwen er ontstaat! Bovendien ontwikkelen de kinderen zich hiermee razendsnel in hun motorische vaardigheden & coördinatie.

Als u de lesmomenten en locaties wilt bekijken klik dan verder op het inschrijfformulier, hopelijk vind u een plekje voor uw kind. Mocht de les vol zitten neem dan even mailcontact met ons, wanneer er een plekje vrijkomt zult u gelijk van ons horen. Tot in de les!