The Movement Academy

Komt uw kind ook in beweging met The Movement Academy?

Hieronder vind u de diensten die wij als organisatie aanbieden. Klik voor meer informatie door op de afbeelding!
Freerunning lessen

Wij organiseren elke dag freerunning lessen als naschoolse activiteit in de gymzaal bij u in de buurt! Op deze pagina vind u meer informatie over de locaties, lestijden en inschrijving.

Freerunning cursus

Wij werken graag samen met scholen, stichtingen of andere organisaties om de vitaliteit en gezondheid van kinderen te verbeteren. Klik verder om de mogelijkheden te bekijken!

Kinderfeestjes

Freerunning is ontzettend leuk en met onze speciale materialen kunt u hét verjaardagspartijtje organiseren dat uw kind nooit zal vergeten.

Materialen huren

De hoogwaardige materialen die wij gebruiken stellen wij ook beschikbaar om te huren. Klik verder voor meer informatie en tarieven.

Waarom The Movement Academy?

Wij hebben een team van betrokken en professionele docenten die zich met toewijding over de deelnemers ontfermen. Met onze ervaring in lesgeven, freerunning en pedagogiek hebben wij precies de tools in handen om uw kind verder te helpen.

Wat kunt u verwachten?

Onze toewijding aan The Movement Academy heeft gezorgd voor een betrokken klantenbestand waar wij graag een extra stapje voor zetten. Samen ontwikkelen, groeien en plezier maken!